Data publicării: 20 ianuarie 2022

Începând cu luna februarie 2022, Muzeul Național al Bucovinei reia excursiile „virtuale” prin proiectul educațional ZOOM cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei!

Astfel, oferim posibilitatea grupurilor de elevi și studenți să descopere tainele acestui monument, într-o modalitate adaptată tehnologiei, îmbinând istoria cu high-tech-ul.

De la un touch distanță, participanții pot păși alături de muzeograful care îi ghidează, în Cetatea de Scaun, pot pune întrebări în timp real, aflând astfel istoria acestui loc.

Suplinim prin această modalitate, vizita fizică la Cetatea Sucevei, până când vremurile ne vor permite să ne vedem față în față cu clasele de elevi.

Ne dorim să provocăm curiozitatea tinerilor vizitatori, iar pe viitor îi așteptăm la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde istoria se trăiește la intensitate maximă.

Cadrele didactice care doresc să participe cu elevii la acest proiect, trebuie să se programeze la numărul de telefon 0784 275644 sau pe adresa noastră de e-mail cetate@muzeulbucovinei.ro.

Close Search Window
Program de vizitare