Data publicării: 10 octombrie 2022

Muzeul Național al Bucovinei revine și în acest an cu proiectul de educație muzeală „Istoria în desene”.

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2022, copii și tineri cu vârste între 8 și 18 ani sunt invitați să participe la atelierul de creativitate, care se va desfășura online, pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie.

Ca și în ediția de anul trecut, vă propunem să creați desene inspirate de obiectul preferat ales, din expozițiile permanentă sau temporare, pe care le-ați vizitat/vizualizat sau urmează să le vizitați.

Scopul proiectului de educație muzeală este promovarea patrimoniului muzeal din expoziția permanentă și din cele temporare. Participând la acest atelier, copiii se vor familiariza cu obiectele din expoziție, își vor dezvolta abilitățile artistice, imaginația și creativitatea.

Desenele care vor conține numele autorului, vârsta, școala și localitatea pot fi aduse la Muzeul de Istorie din Suceava, iar cei care nu pot ajunge la sediul muzeului pot fotografia lucrările cu rezoluție bună și le pot trimite prin e-mail la marketing@muzeulbucovinei.ro.

Toate lucrările vor fi postate pe pagina de facebook a Muzeului de Istorie, iar cele mai frumoase vor fi premiate. Selecția va fi realizată de o comisie formată din specialiștii biroului Educație, Marketing și Comunicare. Premiile în cărți se vor acorda, ținându-se cont de două categorii de vârstă 8-12 ani, respectiv 13-18 ani.

Vă  așteptăm cu drag să participați la proiectul nostru!

Informații suplimentare la telefon 0230216439, interior 116, Muzeul Național al Bucovinei

Close Search Window
Program de vizitare