Data publicării: 23 ianuarie 2024

Cetatea de Scaun a Sucevei se închide pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 –  4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces

Muzeul Național al Bucovinei anunță închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 –  4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct – lider de asociere – a informat Muzeul Național al Bucovinei că, începând cu 5 februarie și până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 – ”Lucrări de plombare și chituire zidărie, restaurare contraescarpă și pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei” – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcție de condițiile meteorologice.

Întrucât natura lucrărilor ce se vor executa nu va permite circulația pe pod, luăm măsurile necesare de informare a publicului în ceea ce privește interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada sus-menționată.

Close Search Window
Program de vizitare