afis Arta si Artefacte 2019

ANUNȚ DE ÎNSCRIERE

Muzeul Bucovinei organizează, în perioada 24 iunie – 5 iulie 2019, ediția a IV-a a proiectului Artă și Artefacte, proiect care vizează diversificarea paletei cultural-educative și a lecțiilor de istorie pentru publicul tânăr.

Anul acesta Atelierul de arheologie experimentală Artă şi Artefacte va fi organizat pe două module: modul I Cultura Cucuteni pentru săptămâna 24 – 28 iunie și modul II Cultura Greacă pentru săptămâna 1 – 5 iulie, cu program la alegere, dimineață sau după-amiază, în funcție de opțiunea selectată. Atelierul se va desfășura la Muzeul de Istorie, str. Ștefan cel Mare nr. 33, Suceava, în Sala Pedagogică.

Pot participa copii cu vârste între 10 şi 14 ani pasionați de istorie și cu înclinaţii artistice.

Înscrierile se realizează în perioada 23 mai – 21 iunie 2019, prin completarea fișei de înscriere, la sediul Muzeului de Istorie din str. Ștefan cel Mare, nr. 33, Suceava, în limita locurilor existente. Taxa de participare este de 30 de lei/atelier/copil și include materialele folosite la ateliere – lut pentru olărit, instrumente de lucru, culori acrilice, pânză pentru costume, accesorii diverse, etc.

Relații la: Muzeul de Istorie, str. Ștefan cel Mare, nr. 33, Suceava, tel: 0230/216439.